Etiket Sonuçları: tanıtım

Ara

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Hedef LGS 2024 Projesi kapsamında ilimizdeki başarılı imam hatip liselerinin tanıtımları yapıldı. Öğrencilerimiz, ilgili okullara gerçekleştireceğimiz gezi öncesi okullar hakkında bilgi sahibi oldu.

Kas

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Hedef LGS 2024 Projesi Koordinatörü Okul Rehber Öğretmeni Metin Eren AYGÜN tarafından tanıtım videosu hazırlandı. Proje kapsamında DYK, Kamp, Motivasyon, Deneme Sınavları, Sınav Soru Rehberliği, Sportif Faaliyetler, Seminer, Rehberlik Hizmetleri konularında yapılacak çalışmalara videoda yer verildi.

Ekm

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Hedef LGS 2024 Projesi kapsamında Okul Müdürü Bayram ÇETİN ve Okul Koordinatörü Rehber Öğretmen Metin Eren AYGÜN tarafından öğrenci, öğretmen ve velilere yönelik proje tanıtımı gerçekleştirildi. ''Performans Belirleme Sınavları'', ''Sınav Soru Rehberliği'', ''Motivasyon(Gezi)'', ''DYK'' ve '' Seminer'' konularında bilgilendirmeler yapıldı.