Etiket Sonuçları: toplantı

Ara

Kıymetli Velilerimiz, 10 Aralık 2023 Pazar günü saat 12:00'de veli toplantısı yapılacaktır. Sınıflarda yapılacak olan bilgilendirme ve değerlendirme toplantısına katılımınızı önemle rica ederiz. OKUL YÖNETİMİ

Ekm

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı "OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI" 31.10.2023 Salı günü saat 11.00'da okulumuz konferans salonunda yapılacaktır. Toplantımıza katılımınızı bekler, saygılar sunarız.

Ekm

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Hedef LGS 2024 Projesi kapsamında yapılacak çalışmaların planlanması amacıyla akademik takip komisyonu üyeleriyle birlikte 1. toplantımızı gerçekleştirdik. Okul Koordinatörü Rehber Öğretmen Metin Eren AYGÜN tarafından proje tanıtımı yapıldı. Toplantıda öğrencilerimize uygulanacak deneme sınavları görüşüldü. Sınav-soru rehberliği uygulamasının çalışma esasları belirlendi. Öğrencilerimizin motivasyonlarını artırmak amacıyla gerçekleştirilecek geziler belirlendi. Üst öğrenim kurumlarının tanıtılması amacıyla farklı lise türlerine ziyaretlerin yapılmasına karar verildi.