İSTANBUL / BAĞCILAR - Kadir Kuş İmam Hatip Ortaokulu

2. Dönem 1. Yazılı Sınav Takvimimiz. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Şbt

Haftalık ders vakit çizelgemiz. Cuma günü ders çıkışı 13.00 olacaktır. Öğlen aralarımız 30 dk olacak şekilde güncellenmiştir.

Ara

Kıymetli Velilerimiz, 10 Aralık 2023 Pazar günü saat 12:00'de veli toplantısı yapılacaktır. Sınıflarda yapılacak olan bilgilendirme ve değerlendirme toplantısına katılımınızı önemle rica ederiz. OKUL YÖNETİMİ

Ock

15. Uluslararası MEB Robot Yarışmasına katılmak için https://robot.meb.gov.tr adresinden başvuruda bulunabilirsiniz.

Eyl

DEĞERLİ VELİLER BU HAFTA SONU İSTANBUL ÖLÇME DEĞERLENDİRME MERKEZİNİN HAZIRLADIĞI

TÜRKÇE

MATEMATİK

FEN BİLİMLERİ

SOSYAL BİLGİLER

DİN KÜLTÜRÜ

T.C İNKILAP TARİHİ

DERSLERİNDEN 17-18 EYLÜL 2022 TARİHLERİNDE EBA ÜZERİNDEN HAZIR BULUNUŞLUK  SINAVI YAPILACAKTIR. EBA ÜZERİNDEN ÖĞRENCİLERE SINAVLAR GÖNDERİLDİ AŞAĞIDA LİNKİ VERİLEN VAKİT ÇİZELGESİNE GÖRE ÖĞRENCİLERİN SINAVLARA KATILMALARINI SAĞLAMANIZI ÖNEMLE RİCA EDERİz.

Eyl

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı genel ders programını görmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

Ock

Değerli veliler 8 Ocak 2022 tarihinde eba üzerinden online olarak Türkçe Matematik ve Fen Bilimleri derslerinden online süreç izleme sınavı yapılacaktır. Sınavlar okul tarafından Cuma günü öğrencilere gönderilecektir. Öğrencilerin belirtilen saatlerde sınava girmeleri önemle rica olunur.