İSTANBUL / BAĞCILAR - Kadir Kuş İmam Hatip Ortaokulu

Kadir Kuş İmam Hatip Ortaokulu

Adres
Güneşli Mah. Mahmutbey Yolu, 1300. Sokak No32 Kocayusuf Parkı Yanı Bağcılar /İstanbul
Vizyon
Vizyonumuz , 1739 Sayılı Milli Eğitim Temel Kanunu, mevzuatımızdaki diğer yasa ve yönetmelikler ile İmam Hatip Okullarının açılışını öngören Özel Amaçlar çerçevesinde, Bağcılardaki eğitim kurumları içerisinde iyi örnekleri sergileyerek en iyi nasıl olunurun, 5 N 1 K (Niçin, nerede,nasıl,ne zaman, ne kadar) mantalitesi ile 5 T (Tespit, teşhis, tedavi, takip=Tekmil) formülü dairesinde, milletimizin çocuklarına hizmet etmek;başarılarını hayat için lazım olan her sahada arttırmak. Tercih edilen iyi ve örnek okul olmaktır.
Misyon
Misyonumuz, iyi insan; kendisiyle, ailesi ve çevresiyle uyumlu, hayatının merkezine kardeşane sevgiyi ve birlikte yaşamayı esas alıp, bir üst öğrenim kurumlarına devam etmeyi hedeflemiş, ülkesi ve milletinin yücelmesine sevdalı, dünyada söz-etki ve yetki sahibi olmaya kararlı, faydalı ve ahlaklı insan yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Tam Gün
9:00-16:00 (Pazartesi-Salı-Çarşamba) 9:00-15:10(Perşembe) 09:00-12:30(Cuma)
Ulaşım
Mahmutbey caddesi üzerinden geçen minibüs ve otobüslerle okulumuza ulaşabilirsiniz. Okulumuz Koca Yusuf Parkı´nın yanında bulunmaktadır.
4 km